Kouluttajat

Aleksi Ilmonen

Aleksi IlmonenAleksi Ilmonen aloitti sukeltamisen 1999 ja on ollut luola- ja tekniikkasukeltaja 2005 lähtien ja on tätä nykyä GUE Tech 2 & Cave 2 koulutettu. Aleksi oli aktiivinen Padi ja SSI kouluttaja 2006-2010.  Ajatus paremmasta peruskoulutuksesta oli kuitenkin enemmän ja enemmän mielessä ja vihdoin vuoden 2011 alussa Aleksista tuli GUE kouluttaja. Kaivokset, hylyt ja luolat ovat parhaita sukelluskohteita mutta Aleksi lähtee usein myös rennoille rantasukelluksille uudempien sukeltajien kanssa. Aleksi asuu nykyään Tukholmassa ja kouluttaa sekä Ruotsissa että Suomessa.

Instructor levels: Rec 1, Fundamentals, GUE Primer, Doubles Primer, Drysuit Primer, Gas Blender
aleksi@gue.com      www.aidiving.fi

Jarkko Helin

Jarkko HelinJarkko Helin aloitti sukeltamisen vuonna 2006.  GUE-sukeltamisen Jarkko löysi vuonna 2010 ja tällä hetkellä hän on GUEn Cave 2 ja Tech 2 -sukeltaja. Vuodesta 2008 lähtien Jarkko on kouluttanut PADIn uusia sukeltajia, edistyneempiä sukeltajia sekä apukouluttajia. GUE-kouluttaja hänestä tuli vuonna 2012, tällä hetkellä Jarkolla on oikeus kouluttaa GUEn Tech 1, Fundamentals -, Primer-, Drysuit- ja Doubles – kursseja.

Instructor levels: Fundamentals, Tech 1, GUE Primer, Doubles Primer, Drysuit Primer
jarkko@gue.com      jarkkohelin.blogspot.fi

 

Fabrizio Tosoni

Fabrizio TosoniFabrizio Tosoni, a.k.a. Brixio is the italian addition to the GUE Finland team. He is GUE Tech2 and Cave2 diver and has been a big time GUE supporter, project leader and community builder in Italy for many years. Finally in 2012 he became a GUE instructor and is now teaching and creating a community in Turku. Brixio is also an excellent photographer and most of the pictures on this site are his.

Instructor levels: Rec 1, 2 & 3, Fundamentals, DPV Level 1, GUE Primer, Doubles Primer, Drysuit Primer & Gas Blender
brixio@gue.com      www.brixio.it      www.direzionelago.it